Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "С проживанием в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Рабочие в Германии без предоплаты на складе фисташек ,овощей и фруктов
, Рівне, Рівненська область
Фирма Соmpliment в Гамбурге,которая находится по адресу Гамбург ул Юнгфернштиг.проводит набор на вакансию рабочие на упаковку овощей,фруктов и фисташек.Вакансиия бесплатнаяРаботодатель создает максимально комфортные условия для своих работников.Заработная плата-8-12 евро/час-в зависимости от ваших документов-выплаты четко - с 10 по 1 5 число каждого месяца на банковскую карту/возможны авансы/.Обязанности;-контроль качества продукции-упаковка продукции-преимущества-вам не нужны знания языка.График работы:-5 дней рабочих+ 1 выходной можна тоже работать-только дневные смены-без ночных сменУсловия работы:-официальное тпудоустррйство--медицинская страховка за счет компании-в столовой есть кофе,чай,холодильник,микроволновая печь.Проживание:-стоимость проживания -250-300 евро-квартиры или котедж со всеми удобствами(кухня,ванная,стиральная мвшина ;интернет)-полностью сопровождаем Вас по процесу оформления,выезда и трудоустройства как в Украине так и в Германии.Лицензия Мин соц. политики Украины 119 от 31.01.18гЗвоните в любое времяВакансия бесплатно
Сортування паркетних та меблевих заготовок / Робота в Польщі
, Рівне, Рівненська область
На склад з виробництва ЗАГОТОВОК НА ПАРКЕТ - запрошуються працівники з робочими візами та біометричними паспортами на роботу в Польщі, у разі відсутносі необхідних документів, сприяємо у їх виготовленні.ПРОПОНУЄМО:оплата праці : 20-21 зл/годкомунальні послуги та wi-fi : 250зл/міс.офіційне працевлаштуваннякомфортне проживання (пари мають окрему кімнату)фото житла на сайті графік роботи: денна зміназ понеділка по суботу : 6 днів робочих, по 10-12год.вихідний день: неділямісце праці: BrańskОБОВ’ЯЗКИ:вкладання дошок в станоксортування по розміру та відтінкушліфуваннявкладання дошок на палетуутримання порядку на робочому місці.ВИМОГИ:добра фізична формавіза 3+, або біометричний паспорт (на 1 місяць не працевлаштовуємо),відповідальний підхід до обов’язків та бажання працювати,вітається мінімальне знання польської мови та досвід роботиЗАБЕЗПЕЧУЄМО:швидкість оформлення документів до 2х тижнівзапрошення: на 1 та 2 роки.страхування для перетину кордону та для відкриття візи, заповнення анкетпасажирські перевезення з України до Польщі та у зворотньому напрямку:до Польщі - щосередиз Польщі - щосуботиз адреси на адресурекомендації відносно перетину кордонупрацюємо по всій території України. Документи відправляємо Новою Поштою.перевозимо передачі з Польщі та у зворотньому напрямкуБільше вакансій дивіться УСІ ОГОЛОШЕННЯ АВТОРА, або на сайті: ГАРАНТІЇ:Ліцензована компанія з багаторічним досвідомОфіційна робота по договоруСтовідсоткове відкриття візи навіть в чистий паспорт;Підтримка кожного клієнта;Можливість безкоштовної зміни роботиТОВ " ЛВІ ПЛЮС"Працюємо з пн-пт з 9.00 - 17.00м.Хмельницький, вул.Шевченка 40Звертайтесь, ми надамо Вам безкоштовну консультацію, допоможемо у відкритті робочої візи, офіційного та безкоштовного працевлаштування.Ліцензія МСПУ №414 ВІД 16.03.2017р.*для отримання швидкої відповіді прохання телефонувати на телефони вказані в оголошенні, або писати на viber та whatsApp на ті ж номери.
БЕЗКОШТОВНЕ навчання зварювальників
, Рівне, Рівненська область
ПП «ТАД» оголошує про набір бажаючих на БЕЗКОШТОВНЕ навчання зварювальників з нуля!ВИСОКА ЗАРОБІТНА ПЛАТА від 25000 грн до 40000 грн.Від нас:Найкращі фахівці,які навчать правильно та якісно зварювати.Велика матеріальна база для навчання на найкращому обладнанні.ГАРАНТОВАНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ після закінчення навчання.Отримання СЕРТИФІКАТУ про підтвердження кваліфікації,що визнається в Україні та країнах ЄС.Забезпечення ПРОЖИВАННЯМ для немісцевих.Від Вас -бажання навчатись та розвиватись!Навчання у Хмельницькій області, м.ВолочиськКонтактиАндрій Слотиляк+38********60Андрій Бабкін+38********92+38********69ТАД вже є лідером в Україні, стань частиною команди лідерів!
охоронник вахта 30/10, 23/7 м. Рівне
, Рівне, Рівненська область
Міжрегіональна охоронна компанія "ЗОДІАК - СБ" запрошує на постійну роботу охоронника. Основні обов`язки: Забезпечення контролю на пропускних пунктах. Патрулювання. Забезпечення охорони майна замовника, виявлення та попередження випадків розкрадання майна. Реєстрація фактів порушень у встановленому порядку. Вимоги до кандидата: відповідальне ставлення до роботи; гарні комунікативні навички, порядність; належний зовнішній вигляд; задовільний загальний стан здоров'я; відсутність судимості, відсутність алко-, наркозалежності. Компанія пропонує: Стабільна та своєчасна оплата праці. Проживання на території об'єкта. Забезпечення спецодягом. Є об'єкти з харчуванням. Працюємо на об’єктах в різних регіонах України, запропонуємо декілька вакансій; запрошуємо чоловіків і жінок. Є пропозиції для людей, які вимушено переселилися внаслідок військової агресії рф (вахтовий метод, проживання на території, або поблизу місця роботи).
Кур'єр-торговий представник з авто (Рівне, Рівненський р-н.)
, Рівне, Рівненська область
Ми успішно представлені вже у 20-ти областях нашої Славної України, ще трішки…Запрошуємо кур'єра-торгового представника з авто:Ми пропонуємо:· Зручні умови праці, та гнучкий графік роботи;· Роботу, яка поєднує комфорт, цікавість та атмосферу;· Працювати будете в районі Вашого місця проживання.Умови праці:· Продукцію отримаєте напряму від Виробника;· Доставляєте її у визначені населені пункти та місця;· Компенсовуємо витрати за пальне та амортизацію автомобіля;· Заробіток отримуєте кожного тижня.Наявність автомобіля (можна і легковий) — обов’язково!Перегляньте будь ласка, можливо це буде для Вас цікаво:sweet-hut/featured
Охоронник вахтовий метод роботи
, Рівне, Рівненська область
"СБ Спарта Поділля" потрібні охоронники вахтовим методом роботи, на території областей Західної України. Доставлення на об'єкт та проживання коштом підприємства. Затримки по виплаті заробітної плати не має.Виплата проводиться вчасно, з 20 по 30 число.Метод роботи:- контрольно-пропускний пункт (вхід-вихід працівників, догляд персоналу)- контрольно-транспортний пункт (в'їзд-виїзд автотранспорту- перевірка супровідних документів та вантажу)- патруль по периметру та території підприємства.
Робота у Польщі. Пакування мото авто запчастин.
, Рівне, Рівненська область
Вакансія від прямого роботодавця.Завод «Motogama» запрошує на офіційне постійне працевлаштування.Хто в Польщі зустрічаєм на вокзалі.Робота «по біометрії» або по візі. по українському паспорті з наявності песель номераПо закінченню біометрії, за бажанням, безкоштовно надаєм воєводські запрошення.Та карту побутуРобота полягає в тому щоб збирати замовлення зі сканером у кошики Упаковка товару..Mото автозапчастин .Робота неважка Тільки денна зміна 11год в деньОплата праці:17злотих/годинуРаз в тиждень аванс 200зл при потребі.Неділя– при бажані можна працювати оплата 25зл в год на руки.Вакансія, проживання, трансфер до місця роботи і з роботи – 300зл з зарплати. Проживання в новому комфортабельному гуртожитку (пральна машина, холодильник, кухня, безкоштовний Wi-Fi).Для пар окрема кімнатаПідприємство розташоване в місті Кракові..тел +38********22вайбер +48880983035
Помічниця по господарству
, Рівне, Рівненська область
В українську сімʼю, що живе в Іспанії шукаємо помічницю.Прибирання, прасування, прання, часткове приготування їжі входить в обовʼязки.Проживання в окремій кімнаті з санвузлом.
Адміністратор рецепції
Optima Hotels & Resorts, Рівне, Рівенська область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels & Resorts» шукає Адміністратора рецепції.Функціональні обов’язки:прийом і розміщення гостей готелю;робота з касовим апаратом, готівкою;допомога гостям, в разі виникнення потреби;робота за стандартами служби прийому і розміщення.Ми пропонуємо:своєчасна та стабільна заробітна плата;можливість професійного росту та кар'єрного розвитку;знижки на проживання в готелях і харчування в ресторанах мережі;кращі співробітники мають можливість стажувань і відряджень за рахунок компанії в наших готелях в інших країнах;позмінний графік двадва (деньніч48);офіційне працевлаштування та соціальний пакет;наявність генератора.Від тебе чекаємо наступного:наявність вищої освіти чи незакінченої вищої;хороші навички роботи з ПК;комунікабельність, відкритість, приємна зовнішність;грамотна українська мова.Компанія створює всі умови для розвитку та зростання персоналу та надає кожному реальну можливість побудувати успішну кар'єру!Ми високо цінуємо внесок кожного співробітника та пропонуємо розвиватися разом з компанією «Optima Hotels & Resorts «.Свій відгук без резюме ви можете залишити: OptimaJobBotМи обов’язково з вами зв’яжемосяНаші гості будуть задоволені лише тоді, коли задоволені наші працівники!
Продавець продовольчих товарів
1700, Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості, Рівне, Рівенська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Торгівля товарами продовольчої групи в продуктовому магазині. Звертатись за телефоном 097-306-56-18 Юлія (Рівне)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: Графік роботи з 08-00 до 21-00, 2 дні через 2, або 3 через 3. Бажане проживання район Ювілейний.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місціПрофесійні компетенції (знання, навички):знання касового апаратуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважна, відповідальна
Водій кат.В по Рівному на один день на нашому авто (підробіток)
, Рівне, Рівненська область
На нашому авто (надаємо) Робота в таксі як підробіток до основної роботи, підлаштовуємось під Ваш час, даємо зміни в вільні проміжки часу для тих хто хоче додатково заробити в вихідний чи вільний день.Авто, заправка, замовлення НАДАЄМО ми. З Вас лише робота водія перевезення з точки а в точку б по Рівному на нашому авто.Даємо можливість гарно заробити (суми вказані за день)Є можливість працювати будь який день тижняВажливо! Зміна можлива лише на повний робочий день.До уваги приймаються кандидати з правами кат. В від 4 роківПроживання в м.Рівне
Робота сімейній парі на базу відпочинку
, Рівне, Рівненська область
Пропонуємо роботу на базу відпочинку. с.Ходоси 17 км від м.Рівне. чоловік і жінка. Чоловік охорона і господарські роботи.Жінка покоївка ,адміністрування.при бажанні ( поварські здібності ) Без ш /з. Забезпечуємо житлом на території є всі умови для постійного проживання. Всі відповіді на співбесіді.
Пакувальник на склад шоколаду Milka
, Рівне, Рівненська область
Пакувальник на склад шоколаду Milka Ми запрошуємо вас стати частиною нашої команди як пакувальник на складі Milka. Це унікальна можливість зробити свій внесок у виробництво та упаковку одного з найвідоміших і найулюбленіших брендів шоколаду. Без досвіду роботи.Працевлаштування лише по польській робочій візіЗ виготовленням пакету документів ми допомогаємоЗа детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяГрафік роботи:гнучкий, з можливістю вибору зміни:8, 10 чи 12 годинЗаробітна плата:у діапазоні від 2100 до 2700 євро12 євро на годинуОбов'язки:Прийом, розміщення та відвантаження товарів на складіКонтроль за станом та цілісністю товарівПідтримка порядку та чистоти на складіУчасть в інвентаризаціях та періодичних перевіркахПроживання:надається безкоштовно2 особи в кімнатіє все необхідне для комфортного проживанняДодатково:Транспорт на роботу безкоштовноРобочий одяг та взуття видаютьсяМісто роботи: м. БерлінЗа детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяПереваги в роботі з нашою компанією:Компанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами телеканалу "1+1".Офіційно зареєстрована на території України.Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) Анастасія
Пропонуємо роботу промоутером
, Рівне, Рівненська область
Для роботи по Україні вахтовим методом компанії ТОВ"РасКас"потрібні молоді комунікабельні працівники для виконання обов'язків промоутерів. Проїзд до місця проживання саме проживання та харчування оплачується! Оплата щоденно близько 700 грн в день.Телефонуйте з 10.00 до 17.00
Пакувальник шкарпеток Wola у Варшаву
Just Work, Рівне
Wola - один з найстаріших польських виробників панчішно-шкарпеткової продукції для дітей та дорослих. Підприємство було створено у 1945 році, але тільки з 1951 року почало випускати шкарпетки та колготки.___________________ Основна інформація: Ставка: 26.10 - 30.10 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5400 - 6800 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Варшава.___________________ Заробітна плата:• 26.10 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.10 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 250 зл/місяць (нетто) — бонус за якість пакування;• 600 зл/місяць (нетто) — премія за високу результативність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 годин на місяць в середньому.___________________ Обов'язки:1. Розпакування та переупаковування товарів;2. Наклеювання етикеток на коробки;3. Відвантаження товарів (прибирання, сортування, упакування);4. Робота зі сканером.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло комфортне, є гаряча вода, зручні ліжка, кухня, wi-fi;• Хостел / квартири;• 2 – 4 особи в кімнаті (чоловіки / жінки — окремо);• Сімейним парам надається окрема кімната;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовне розвезення на роботу та назад;• Є купони на знижку при покупці фірмової продукції;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Комплектувальник замовлень на складі годинників Casio у Щецині
Just Work, Рівне
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 7700 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Щецин.___________________ Заробітна платна:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна брати понаднормові години;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Комплектування замовлень зі сканером;• Контроль якості, перевірка на наявність браку;• Підтримання чистоти робочого місця.___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне житло для 2 - 4 осіб у просторій кімнаті з усіма необхідними зручностями;• Сімейним парам надається окрема кімната;• Доступний безкоштовний Wi-Fi;• Зручна кухня та ванна з усією необхідною побутовою технікою та посудом;• Компенсація в розмірі 300 злотих на місяць (нетто) для тих, хто проживає окремо.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовний транспорт до/з місця роботи;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник рушників Zwoltex у Лодзь
Just Work, Рівне
Zwoltex — вже понад 70 років є виробником рушників найвищої якості, кухонних рушників та іншого домашнього текстилю.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5200 - 8100 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Лодзь.___________________ Заробітна плата:• 25.80 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• Премія від 250 до 750 злотих на місяць за якісну роботу (визначається керівником зміни);• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обов'язки:1. Пакування рушників у фірмові коробки та пакети в залежності від розмірів;2. Збір замовлень за накладною;3. Перевірка продукції на якість (нерівні шви, дефекти малюнка тощо).___________________ Проживання безкоштовне:• Заселяють у 3-х / 4-х поверхові будинки з добрими умовами;• У кімнатах до 4-х осіб (чоловіки / жінки — окремо);• Надаються окремі кімнати для сімейних пар;• Номери оснащені всім необхідним для комфортного проживання: Wi-Fi, кондиціонер, сучасні меблі, шафки для особистих речей• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Роботодавцем оплачується трансфер;• Безкоштовні солодощі, чай, кава;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Комплектувальник замовлень на скалд техніки Canon у Білосток
Just Work, Рівне
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 7800 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин у 2 зміни; Напрацювання: 200 - 260 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Білосток.___________________ Заробітна плата:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 260 годин на місяць.___________________ Обов'язки:• Збір замовлень зі сканером;• Перевірка на наявність браку;• Пакування товарів в коробки та підготовка для відправлення.___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне проживання в комфортних умовах для 2 - 4 осіб у кімнаті;• Для сімейної пари надається двохмісний номер;• Умови хороші, у номерах є все необхідне для комфортного проживання;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовний трансфер до роботи та назад;• Допомагаємо отримати Карту Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Водій на авто компанії Bolt (Болт)
, Рівне, Рівненська область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Hyundai Accent 2021, Škoda Scala 2021, Peugeot 301 2021)до 65% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Пропоную роботу по упорядкуванню території
, Рівне, Рівненська область
Пропоную роботу по упорядкуванню приватної закритої території з можливістю проживання 2-3 людини без шкідливих звичок!Оплата по домовленості