Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сварщик в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сварщик в Ровно"

12 613 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Сварщик" по диапазонам зарплаты в Ровно

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Сварщик в Ровно открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.0+ грн. 40% объявлений с зарплатой 23,6+ грн, и 20% с зарплатой 12.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сварщик в Ровно"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сварщик в Ровно.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ровно

Среди похожих профессий в Ровно наиболее высокооплачиваемой считается Стропальщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 22000 грн. На втором месте - Конструктор с зарплатой 21500 грн, а на третьем - Оператор производственной линии с зарплатой 18000 грн.

Найдите подходящую статистику

Газосварщик

Смотреть статистику

Главный сварщик

Смотреть статистику

Помощник сварщика

Смотреть статистику

Сварщик 3 разряда

Смотреть статистику

Сварщик 4 разряда

Смотреть статистику

Сварщик 5 разряда

Смотреть статистику

Сварщик 6 разряда

Смотреть статистику

Сварщик аргонщик

Смотреть статистику

Сварщик без опыта

Смотреть статистику

Сварщик вахта

Смотреть статистику

Сварщик ВОЛС

Смотреть статистику

Сварщик газорезчик

Смотреть статистику

Сварщик контактной сварки

Смотреть статистику

Сварщик кузнец

Смотреть статистику

Сварщик металлоконструкций

Смотреть статистику

Сварщик монтажник

Смотреть статистику

Сварщик на полуавтомат

Смотреть статистику

Сварщик накс

Смотреть статистику

Сварщик оптоволокна

Смотреть статистику

Сварщик РДС

Смотреть статистику

Сварщик ручной сварки

Смотреть статистику

Сварщик сборщик

Смотреть статистику

Сварщик труб

Смотреть статистику

Сварщик трубопроводов

Смотреть статистику

Судовой сварщик

Смотреть статистику

Электро-сварщик

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

БЕЗКОШТОВНЕ навчання зварювальників
, Рівне, Рівненська область
ПП «ТАД» оголошує про набір бажаючих на БЕЗКОШТОВНЕ навчання зварювальників з нуля!ВИСОКА ЗАРОБІТНА ПЛАТА від 25000 грн до 40000 грн.Від нас:Найкращі фахівці,які навчать правильно та якісно зварювати.Велика матеріальна база для навчання на найкращому обладнанні.ГАРАНТОВАНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ після закінчення навчання.Отримання СЕРТИФІКАТУ про підтвердження кваліфікації,що визнається в Україні та країнах ЄС.Забезпечення ПРОЖИВАННЯМ для немісцевих.Від Вас -бажання навчатись та розвиватись!Навчання у Хмельницькій області, м.ВолочиськКонтактиАндрій Слотиляк+38********60Андрій Бабкін+38********92+38********69ТАД вже є лідером в Україні, стань частиною команди лідерів!
Робота! Робота без досвіду!
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу продавця!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Заробітна плата двічі на місяць від 12100 грн до 15100 грнГнучкий робочий графік (8 год. в день)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування Гостей Передпродажна підготовка і викладка товару Контроль якості та термінів придатностіМісце роботи – м.Рівне, вул. Олександра Борисенка, 1 До зустрічі на співбесіді.
Пропоную роботу зварювальнику
, Рівне, Рівненська область
Пропоную роботу зварювальнику металевих виробів та конструкцій. Вміння зварювати півавтоматом та користуватися електроінструментом. Без шкідливих звичок. Досвід роботи від 1р. Бажання працювати. Хороші умови праці та графік роботи. Без затримок заробітної плати.
Робота! Без досвіду! Вантажник у супермаркет (ТЦ "Чайка")
, Рівне, Рівненська область
В обов'язки входить завантаження/розвантаження товару та підтримка порядку у складі супермаркету (ТЦ "Чайка")Працевлаштовуємо офіційно, графік роботи позмінний.Для працівників діють знижки на продукцію власного виробництва ,розвозка у вечірній час, бронювання працівників з актуальними військовими документами.Телефон: 09*********98 -Олена.
ТЕМРІНОВО! Пекар піци! ЗП від 12500грн за 15 змін! Графік: 3/3!
, Рівне, Рівненська область
В новий супермаркет запрошуємо ПЕКАРЯ з приготування ПІЦИ! БЕЗ ДОСВІДУ!ЗП від 12500грн за 15 змінграфік: 3/3оплачуване стажуванняофіційне оформленняТелефонуйте або пишіть Вайбер/Телеграм
Вантажник в магазин, без досвіду м. Рівне
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу в супермаркет ВАНТАЖНИКІВ, ми пропонуємо:стабільну ЗП ВІД 11 000 ГРН/МІС + БОНУСИвиплата 2 рази на місяцьгнучкий графік роботи 2/2, 3/3 по 12 годофіційне працевлаштуваннядружній колектив!Телефонуйте, 09*********10 - Анастасія
Столяр (меблі з масиву дерева)
, Рівне, Рівненська область
Шукаємо на роботу столяра з досвідом, який бажає заробляти і розвиватися разом з командою у прогресивній компанії яка створює унікальні меблі преміум якості.Ми займаємося виготовлення столів під замовлення клієнтів. Також ми виготовляємо ліжка, тумби та інші меблі із масиву дерева, тому якщо є такий досвід буде тільки +.Шукаємо людину тільки із досвідом роботи у цій, або хоча б суміжній сфері. (головне щоб був досвід роботи із масивом дерева та базовими станками) Ми очікуємо ви як майстер візьмете в роботу замовлення і від початку до кінця зробите його самостійно. В штаті є шліфовщик і фарбувальник. Тобто ми даємо вам замовлення з описом усіх характеристик стола, а ви уже маєте розпиляти необрізну дошку, відфугувати, рейсмуснути, склеїти щит, обрізати в розмір, передати на шліфовку, після покраски прикрутити ніжки. (ніжки варять сварщики окремо)Столи які ми робимо можете переглянути у нас на сайті: masio.com.uaУмови роботи:Графік понеділок-п`ятниця (субота в залежності від загруженості, дуже рідко повний день але в основному вихідний), неділя вихідний.Виробництво знаходиться в Рівному, по вул. Володимира Стельмаха, біля ФОЗІВ ідеалі шукаємо майстра із досвідом який вміє в першу чергу робити гарно і окуратно виріб, віком 20−50 років, який хоче гарно заробляти і для цього готовий вчитись новому, розвиватись і рости, прислухатись до порад та працювати в команді.Якщо вас зацікавила ця вакансія будь ласка пишітьна вайбер або телеграм номер який вказаний в оголешенні, або телефонуйте.
робота зварювальником
, Рівне, Рівненська область
Шукаємо зварювальників в новий цех м.Рівне, графік 8-18 пн-пт. За деталями звертайтесь за телефоном 09******51
Робота без досвіду!!! Касир
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу КАСИРА!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі Контроль відповідності зважування, маркування товарівМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Заробітна плата двічі на місяць від 12100 грн до 15100 грнГнучкий робочий графік (по 8 год. в день)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – м.РівнеДо зустрічі на співбесіді.
Шукаємо зварника зварювальника напівавтомат
, Рівне, Рівненська область
В зв‘язку з розширенням виробництва торгових меблів, пропонуємо роботу для зварювальника напіваватоматом. Робочий день з 8:30 до 18:00 (30 хв. обід)Робочий тиждень з пн. по пт., можливий вихід в суботу. Зарплата від виробітку.Виплата зарплати щотижня.Можливе офіційне працевлаштування.Наша адреса: м. Рівне вул. Пирогова 8Номер для зв‘язку вказаний в оголошені.
Зварювальник на виробництво
, Рівне, Рівненська область
Вимоги:Вміння працювати з різними видами металу;Досвід роботи у галузі електрозварювання;Вміння працювати зі схемами, кресленнями та іншою технічною документацією;Відповідальність та уважність до деталей;Дисциплінованість, здатність працювати в команді та самостійно при необхідностіУмови роботи:Конкурентну, своєчасну заробітну плату;Офіційне працевлаштування;Робота в Рівному, одна зміна пн.-пт. 08.00−17.00 (година обіду)Обов’язки:Виконання збиральних робіт згідно з технічною документацією;Супровід та ведення технічного обслуговування обладнання на виробництві;Збирання та монтаж деталей та вузлівВиконання різноманітних видів електрозварювання
Робота зварювальника
, Рівне, Рівненська область
Компанія "Стальні рішення" є провідним виробником та постачальником сталевих конструкцій у місті Рівне. Ми спеціалізуємося на виготовленні та монтажі різних типів сталевих конструкцій; перила, навіси та інші вироби з металуУ зв'язку з розширенням нашої діяльності, ми шукаємо досвідченого Зварювальника, який приєднається до нашої команди. Ваші вміння та досвід у зварюванні будуть використовуватися для створення високоякісних та надійних сталевих конструкцій.Задачі:- Виконання зварювальних робіт згідно з проектними документами та стандартами якості;- Робота з різними типами зварювального обладнання(MIG/MAG, MMA) та інструментів;- Здійснення контролю якості зварювальних з'єднань;- Дотримання правил техніки безпеки на робочому місці.Вимоги:- Досвід роботи необов'язково головне бажаннянавчатисьтапрацювати;- Вміння працювати з різними типами зварювального обладнання та інструментів;- Знання техніки безпеки та навички роботи зі спеціальними засобами захисту;- Вміння читати та розуміти технічні креслення та проект;- Відповідальність та уважність до деталей.Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату, яка відповідає вашим навикам та досвіду;- Роботу в стабільній компанії з високоякісними продуктами;- Можливість професійного зростання та розвитку;- Дружній та колегіальний колектив;- Сучасне обладнання та інструменти для виконання роботи.Якщо ви маєте досвід у зварюванні та бажання приєднатися до нашої команди, будемо раді отримати ваше резюме та відгук. Приєднуйтесь до "Стальних рішень" і допоможіть нам створити високоякісні та надійні сталеві конструкції, які впливатимуть на розвиток нашого міста та країни.м. Рівне. Будівельників 12