Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кондитер в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кондитер в Ровно"

6 725 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Кондитер" по диапазонам зарплаты в Ровно

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Кондитер в Ровно открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 6.7+ грн. 0% объявлений с зарплатой 7.0+ грн, и 0% с зарплатой 7.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кондитер в Ровно"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кондитер в Ровно.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ровно

Среди похожих профессий в Ровно наиболее высокооплачиваемой считается Раскройщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 13091 грн. На втором месте - Оператор стиральных машин с зарплатой 12000 грн, а на третьем - Пекарь с зарплатой 11454 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота. Продавець-консультант в супермаркет.
, Рівне, Рівненська область
Ми у пошуках продавця.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць. Гнучкий робочий графікДодатково заробляй. Обирай додаткові зміни на "Біржі змін".Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування Гостей Передпродажна підготовка і викладка товару Контроль якості та термінів придатностіМісце роботи – м. Рівне, вул. Олександра Борисенка, 1А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!
Кондитер на виробництво
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу кондитерів на виробництво в м. Рівне. Беремо без досвіду роботи, оплачуване стажування.видавлювання штампом з цукрової маси;оздоблення кондитерських виробів кремом.Ми забезпечимо:хорошу оплату праці;роботу в чистому, теплому виробничому приміщенні;графік роботи: Пн-Пт з 8:00 до 17:00;можливість кар'єрного росту - всі наші майстри й бригадири починали з кондитера.Якщо Вас зацікавила дана вакансія - телефонуйте або пишіть 06******53, Марія.
Робота! Робота без досвіду!
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу продавця!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Заробітна плата двічі на місяць від 12100 грн до 15100 грнГнучкий робочий графік (8 год. в день)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування Гостей Передпродажна підготовка і викладка товару Контроль якості та термінів придатностіМісце роботи – м.Рівне, вул. Олександра Борисенка, 1 До зустрічі на співбесіді.
Вантажник у супермаркет Сільпо, ТЦ "Чайка"
, Рівне, Рівненська область
У нашій великій родині завжди раді тим, хто пильнує за порядком та обожнює бути в енергійній команді!Ми творимо радість у супермаркетах разом. Тож приєднуйтеся:)Вашими основними обов’язками будуть:Дбайливе завантаження і вивантаження товару та розміщення його на складіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуйте: 09*********92 - Юлія
Продавець продовольчих товарів
1700, Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості, Рівне, Рівенська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:з 8 до 18 год з перервою на обід 2/2 дні, торгівля хлібобулочними виробами та кондитерською випічкою, ЗАРПЛАТА + %, контакти 00973065618 ,адреса для резюме: Наталія СНВВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання касового апарату, ПК
Робота! Пекар у Сільпо, ТРЦ "Злата Плаза"
, Рівне, Рівненська область
-Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо, якщо йдеться про приготування дріжджового, бісквітного чи листкового тіста. Про пекарів кажуть, що в них дуже духмяний хліб, пухкенькі булочки, рум’яні пироги, повітряні круасани.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни на заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовна розвозка працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Знижки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до сім׳ї «Сільпо»!Телефонуйте:ТЦ "Злата Плаза", вул. Борисенка, - 09*********98 - ОленаЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Кондитер
1700, Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості, Рівне, Рівенська область
Заробітна плата (усього): 6750 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Виготовлення кондитерських виробів, випікання тортів, тістечок,булочок, еклерів, пиріжків та інших кондитерських виробів на професійному рівні, їх декорування; правильно розрахувати кількість інгредієнтів, знання температурних режимів випічки, контролювати процес випічки.Звертатись за тел. 097 306 79 04 Мирослава ШАЛАМАЙ Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання технологічних процесів виготовлення кондитерських виробівОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):наявність естетичного смаку при оформленні кондитерських виробів;вміння працювати у команді;витривалість;готовність до навчання;акуратність, уважність, відповідальність.
Робота ПРОДАВЕЦЬ ЗА ВІТРИНУ у супермаркет на Щасливому
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу продавця продовольчих товарів!Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Можливість працювати на повну ставку від 176 до 220 годин на місяцьГнучкий робочий графік ( 07:30-16:00, 13:30-22:00)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Потурбуємося про ваш доїзд додому після вечірніх змін.Місце роботи – м.Рівне, вул. Бачинського, 5. Телефонуйте. До зустрічі на співбесіді:)
Лаборант на виробництво
, Рівне, Рівненська область
На виробництво кондитерського декору потрібен лаборант.Основні функціональні обов'язки:проводити лабораторні випробування карамельної маси;оформлювати технічну документацію;обслуговувати лабораторне обладнання в межах доступу;контролювати фізико-хімічні показники напівфабрикату та готової продукції;вести журнал контролю якості;надавати звітну документацію.Ми забезпечимо Вам допомогу в адаптації, навчання та розвиток, реалізацію у великій компанії, стабільну заробітну плату.Графік роботи з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00.
Робота без досвіду!!! Касир
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо на роботу КАСИРА!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі Контроль відповідності зважування, маркування товарівМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Заробітна плата двічі на місяць від 12100 грн до 15100 грнГнучкий робочий графік (по 8 год. в день)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – м.РівнеДо зустрічі на співбесіді.
Прибиральниця на виробництво
, Рівне, Рівненська область
На виробництво кондитерського декору запрошуємо на роботу прибиральницю.Функціональні обов'язки:прибирання у виробничих приміщеннях;прибирання в туалетах та кухні;заміна дезінфікуючих розчинів.Графік роботи з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00.
РОБОТА! Продавець за вітрину у рибний відділ у магазині на Щасливому
Запрошуємо на роботу продавця продовольчих товарів!Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Можливість працювати на повну ставку від 176 до 220 годин на місяцьГнучкий робочий графік (на вибір: по 4 або 8 год. в день)Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – м.Рівне, вул. Бачинського, 5. тел. 05******27Телефонуйте. До зустрічі на співбесіді:)
РОБОТА! Продавець за вітрину у м'ясний відділ у магазині на Щасливому
Запрошуємо на роботу продавця продовольчих товарів! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Можливість працювати на повну ставку від 176 до 220 годин на місяць Гнучкий робочий графік (на вибір: по 4 або 8 год. в день) Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). Місце роботи – м.Рівне, вул. Бачинського, 5. тел. 05******27 Телефонуйте. До зустрічі на співбесіді:)
Касир торговельного залу (ТРЦ Злата Плаза)
Запрошуємо на роботу КАСИРА!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі Контроль відповідності зважування, маркування товарівМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.Заробітна плата двічі на місяць від 12100 грн до 15100 грнГнучкий робочий графік (по 8 год. в день)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – м.РівнеДо зустрічі на співбесіді.
Торговий представник з авто
Торговий представник з автоНайбільший дистриб’ютор Західної України, який працює на ринку вже більше 20 років, запрошує на роботу Торгового представника на чай та кондитерські вироби. Ти молодий, активний, цілеспрямований, готовий працювати та розвиватися у сфері продажів, але поки немає відповідного досвіду роботи? Не турбуйся, ми готові всьому навчити!Чим ти будеш займатися працюючи в нас:Здійснювати об'їзд території;Контролювати наявність зразків на торгових точках та викладку на торговому залі;Працювати з вже діючими клієнтами (велика база клієнтів);Допомагати в роботі з дебіторською заборгованістю;Формувати звіти по виконаній роботі;Інформувати клієнтів про акції та спецпропозиції;Знати та презентувати весь асортимент компанії;Виконувати план задач.Компанія пропонує:Висока з/п — 20000-35000грн;Графік роботи — Пн-Пт;Офіційне працевлаштування;Повний соц. пакет;Компенсацію пального та амортизації;Можливість професійного росту та розвитку;Навчання за рахунок компанії;Знижки на продукцію компанії.