Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа услуг в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа услуг в Ровно"

17 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Продажа услуг" по диапазонам зарплаты в Ровно

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Продажа услуг в Ровно открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 22.5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.5+ грн, и 0% с зарплатой 15.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Продажа услуг в Ровно"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Продажа услуг в Ровно.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ровно

Среди похожих профессий в Ровно наиболее высокооплачиваемой считается Продажа оборудования. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Помощник торгового представителя с зарплатой 20584 грн, а на третьем - Торговый агент с зарплатой 20550 грн.

Рекомендуемые вакансии

Барбер-Чоловічий перукар з досвідом|без досвіду, хороші умови
, Рівне, Рівненська область
Найбільша мережа барершопів в Рівненській області в пошуку чоловічого перукаря!Вже більше трьох років ми є одними з лідерів і цій сфері!Команда Goliath у місті Рівне. Ми шукаємо відкритих людей з бажанням працювати та розвиватись в цій сфері, які готові працювати в команді та надавати високоякісні послуги нашим клієнтам,Також розглядаємо кандидатів БЕЗ ДОСВІДУ.Основні обов’язки:Надання клієнтам якісних послуг зі стрижки та догляду за волоссям;Надання якісного сервісу відповідно до стандартів закладу;Консультація клієнтів щодо стрижок та косметики по догляду за волоссям та обличчям;Продаж косметики;Виконання додаткових послуг, таких як бриття, камуфлювання, воскова депіляція та ін.Дезинфекція та утримання чистоти в закладі;Вимоги:бажання розвиватися в професії та навчатися новому;вміння працювати в команді та дотримуватися стандартів якості;висока культура спілкування та вміння працювати з клієнтами;відповідальність та пунктуальність.Ми пропонуємо:дружню та професійну команду;можливість навчання та професійного розвитку;гнучкий графік роботи;стабільну заробітну плату та бонуси за якість роботи.Якщо ви хочете працювати в стильному середовищі та розвиватися в професії, надсилайте своє резюме та ми зв’яжемося з вами!
IT Sales Manager (Менеджер з продажу)
Itcapital, Рівне
Діяльність компанії:ITCapital - це міжнародна іт-компанія зі створення сучасних інтернет технологій: автоматизації бізнес-процесів та діджиталізація бізнесу. Наш основний напрямок - це development: розробка програмного забезпечення, розробка програм IOS та Android, створення корпоративних сайтів будь-якої складності, інтернет-маркетинг, розробка рішень на основі штучного інтелекту, створення технологій з VR/AR/3D. Додатковий напрямок компанії - школа навчання у сфері IT (IT CAPITAL SCHOOL). Інвестиційний фонд ITCAPITAL INVEST, благодійний фонд ITCAPITAL CHARITY. Подивіться у нас на сайті: itcapit.comПро посаду:Сейлз-менеджер - фахівець, який відповідає за первинне спілкування з клієнтом: від першого контакту та пропозиції послуг компанії до укладання угоди.Основне завдання менеджера з продажу - встановлювати партнерські відносини та приводити в компанію нових клієнтів.Обов'язки: ⁃ Встановлення нових зв'язків і партнерств; ⁃ Робота з клієнтами, що діють; ⁃ Робота над новими клієнтами.Вимоги: ⁃ Англійська мова на рівні розмовної/письмової; ⁃ Якщо немає знань англійської, це не проблема, можна працювати на інші ринки; ⁃ Вміння організовувати робочий процес віддалено; ⁃ Активний користувач Інтернету; ⁃ Навички спілкування з B2В; ⁃ Відповідальність.Умови: ⁃ Робота віддалена; ⁃ Навчання на необхідні інструменти надаємо; ⁃ Постійна підтримка керівника; ⁃ Графік роботи - 8 год на день;початок часу роботи (на вибір 1 половина або 2 половина дня);Пристойний дохід без обмежень (від 10% з кожного проєкту замовника); ⁃ Крутий колектив; ⁃ Гарне керівництво; ⁃ Додаткові бонуси у вигляді відвідування спортзалу та басейну за рахунок компанії, сертифікати за досягнення, відвідування майстер-класів, подарунки за добрі результати тощо.Кар‘єрний ріст:1. Sales manager (Junior)2. Sales manager (Senior)3. Sales manager (high level)4. Head of Sales5. Director of Sales Department 6. CEOКожен новий рівень дає цікаві плюшки у вигляді збільшеного відсотка доходу, класних подарунків, сертифікати майстерності, відвідування різних заходів за рахунок компанії, абонементи до спортзалу, особистий асистент та приз у вигляді авто.Наша філософія:1. Сьогодні я краще себе вчорашнього!2. Я відкрита, чесна, натуральна, командна людина!3. Ми творці того, чого ще не створювали інші, ми лідери!4. Ми приносимо цінність і користь світу!5. Ми одна велика сім‘я: кожен один за одного і завжди готовий дати руку підтримки!Наш принцип:- Будь відкритий!- Будь ефективний!- Будь чесний!- Будь креативний, але спирайся на факти!- Не веди подвійні ігри!- Взаємодій з людьми!
Дилер по продаже сайтов (интернет-магазинов)
Zakupka com, Рівне
Zakupka.com – это площадка для создания интернет-магазина.Нашими услугами уже более 6 лет успешно пользуются тысячи компаний, которые разместили около 16,5 млн товаров.Ежедневная посещаемость портала более 120 тысяч человек.Работа дилера заключается в продаже сайтов на нашей платформе. Процесс продаж прост и не требует личного контакта, достаточно иметь офис и телефон.Местоположение дилера не имеет значения – находясь в любом городе, вы можете совершать продажи по всей Украине в телефонном режиме.Требования к дилеру:зарегистрированный ФЛП или юрлицо;- опыт активных продаж рекламно-информационных услуг или смежных с ними не менее года;- компания имеет возможность выделить как минимум одного сотрудника, который прошел обучение по всем возможностям, сервисам и платным услугам портала.Обязанности: - Вы предлагаете компаниям разместить информацию о своих товарах или услугах в каталоге Zakupka.com , а также создать свой сайт (http://zakupka.com/reklama-site/tariff/). Мы создаем все условия для развития бизнеса наших Дилеров:- вознаграждение в размере до 60% от стоимости проданных услуг;- закрепление персонального менеджера и тренера;- доступ к специально разработанной CRM-системе и базе компаний;- обучение, аттестация и дальнейшее постоянное сопровождение ваших специалистов;- маркетинговая поддержка.
Дилер по продаже сайтов (интернет-магазинов)
Zakupka com, Рівне
Zakúpka.com – это площадка для создания интернет-магазина.Нашими услугами уже более 6 лет успешно пользуются тысячи компаний, разместивших около 16,5 млн товаров.Ежедневная посещаемость портала более 120 тысяч человек.Работа дилера заключается в продаже сайтов на нашей платформе. Процесс продаж прост и не требует личного контакта, достаточно иметь офис и телефон.Местоположение дилера не имеет значения – находясь в любом городе, вы можете совершать продажи по всей Украине в телефонном режиме.Требования к дилеру:зарегистрированный ФЛП или юрлицо;- опыт активных продаж рекламно-информационных услуг или смежных с ними не менее года;- компания имеет возможность выделить как минимум одного сотрудника, прошедшего обучение по всем возможностям, сервисам и платным услугам портала.Обязанности:- Вы предлагаете компаниям разместить информацию о своих товарах или услугах в каталоге Nákupka.com, а также создать свой сайт (zakupka.com/reklama-site/tariff/).Мы создаем все условия для развития бизнеса наших Дилеров:- вознаграждение в размере до 60% от стоимости проданных услуг;- закрепление персонального менеджера и тренера;- доступ к специально разработанной CRM-системе и базе компаний;- обучение, аттестация и дальнейшее постоянное сопровождение ваших специалистов;- рекламная поддержка.
Консультант інформаційної лінії
ARCE contact center, Рівне
Компанія ARCE успішно працює в сфері обробки дзвінків та клієнтського сервісу, тож ми шукає оператора з вогняним прагненням до навчання та розвитку.Ти зможеш отримати перший досвід у сфері, де кожен день є новим викликом, та поєднувати роботу з навчанням. Твої обов’язки включатимуть роботу зі сучасним обладнанням та комунікацію з клієнтами, а наша компанія забезпечить всебічну підтримку та можливість зростання в професійному плані.Пропонуємо, як завжди, найкращі умови:конкурентну ЗП (ставка + бонуси) ;індивідуальний графік роботи (можливість працювати від 6 год/день) ;швидке навчання для ефективної роботи в нашій команді;підтримка від колективу та розвиток як професіонала.Твої функціональні обов’язки:забезпечення високоякісного та ефективного обслуговування клієнтів;допомога клієнтам вирішувати проблеми та вдосконалювати послуги компанії.Цінуємо в кандидатах:оптимізм, комунікабельність, ініціативність, енергійність, доброзичливість, стресостійкість та дисциплінованість;готовність навчатися та розвиватися!Якщо ти шукаєш перший крок у своїй кар'єрі та бажаєш долучитися до команди, яка вітає новачків та прагне забезпечити розвиток та зростання своїх співробітників, то надсилай нам своє резюме та ми з радістю призначимо тобі співбесіду. Залишай відгук або пиши нам: t.me/ARCE_CAREES Телефон для зв’язку: 0685120299 - Мирослава
Регіональний менеджер по роботі з новими клієнтами
Кит-групп, Рівне
Компанія «KИТ Груп» — лідер на ринку фінансових послуг з розвиненою міжнародною мережею валюто-обмінних пунктів. Наші філіали розташовані в Україні та Європі.Запрошуємо в команду Регіонального менеджера по роботі з новими клієнтами у м.Рівному.Вимоги:Досвід із пошуку та залучення клієнтів — від 1 року.Досвід роботи в продажах — 1−3 роки (FMCG торгівля фінансова страхова сфера).Навички активних продажів (вміння вести перемовини на рівні осіб, що приймають рішення).Досвід проведення презентацій продуктів та послуг.Аналітичний склад розуму, презентабельний вигляд, грамотна мова, відповідальність, стресостійкість.Проживання у м.Рівному.Обов’язки:Основна задача — залучення нових клієнтів шляхом зустрічей та холодних дзвінків.Робота з власною клієнтською базою.Супроводження угоди клієнта.Проведення крос-продажів.Робота в CRM системі.Вивчення та аналіз конкурентного середовища на закріпленій території (м.Рівне).Ми пропонуємо:Віддалена робота без прив’язки до офісу.Графік роботи: Пн-Пт з 09:30 до 18:30.Фіксована ставка: 25 000 грн. (20 000 грн. на випробувальний термін) + бонусна система з першого дня роботи.Є навчання та підтримка досвідченого керівника.Якщо Ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме. Ми будемо раді познайомитися з Вами та обговорити можливості співпраці!
Вакансія для майстра манікюру та педикюру
, Рівне, Рівненська область
Шукаємо в команду майстра/майстриню манікюру та апаратного педикюруЦе чудова можливість змінити своє життя, підвищити свій рівень як майстра, здобути чудовий досвід.Якщо ви:маєте досвід у цій сфері,мрієте працювати в комфортних умовах, у власному кабінеті, на професійному обладнанні та якісних матеріалаххочете розвиватись у сфері подологіїмати базу лояльних клієнтівмати підтримку від подологаУмови праці: графік роботи — 2 дні робочі, 2 дні вихідні, 10 год на деньзаробітна плата — % від обороту, залежно від вашої кваліфікації + додатковий дохід від продажу косметики + додаткові премії та бонусиофіційне працевлаштуваннязаохочування та можлива часткова оплата навчання, можливість карʼєрного зростаннявідкрите та дружнє спілкування в колективі, дотримання корпоративної етикирозташування в центрі, зручний доїзд будь-яким транспортомНаш ідеальний кандидат:має досвід в сфері надання послуг манікюру/педикюру від 1 року (або хоча б манікюру, педикюру навчимо чи підтягнемо до потрібного рівня)має жагу до вдосконаленнякомунікативні навички, вміння спілкуватись з людьмиохайність та увага до зовнішнього виглядулюбов до чистотиЗаповнюйте анкету і ми з нетерпінням будемо чекати на зустріч з Вами
Адміністратор
1700, Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості, Рівне, Рівенська область
Заробітна плата (усього): 12600 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Контролює організацію торгово-технологічного процесу, правильне оформлення торговельного залу, викладання товарів, наявність цінників, збереження товарно-матеріальних цінностей, додержання правил торгівлі, правильність застосування цін та якість надання торговельних послуг покупцям. Консультує покупців з питань розміщення товарів у магазині, наявності товарів у продажу, їх якості та цін. Розглядає претензії покупців, та приймає обгрунтовані рішення. Звертатися Ольга Клюха, 00442449414(Рівне). Резюме надсилВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуКоментар: з 08-00 до 21-00, 2дн./2дн.Соціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):організаційні здібностіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, стресостійкість
Робота Рівне, Вишиванки 46
, Рівне, Рівненська область
ОЩАДБАНК запрошує до команди Менеджера з продажів банківських продуктівКлючові завдання:Залучення нових та обслуговування діючих клієнтів;Продаж банківських продуктів та послуг;Здійснення відкриття та супроводження карткових рахунків;Дотримання стандартів обслуговування кліє Для даної посади необхідні:Вища освіта;Бажано досвід роботи в банківській системі або фінансовій установі Ми гарантуємо:умови для професійного та кар’єрного зростання кожного співробітника;офіційне працевлаштування із дотриманням всіх соціальних гарантій згідно КЗпП (оплачувані лікарняні, відпустку від 29 календарних днів на рік);стабільну заробітну плату та преміювання за результатами роботибезкоштовне медичне страхування для всіх працівників.підтримку та професійне навчання Надсилайте Ваше резюме – станьте частиною команди ОЩАДУ!
Офіс-менеджер в агентство нерухомості
ФОП Седун Віктор Ігорович, Рівне
Робота з базою даних в агентстві нерухомості.Компанія "Рента" надає послуги з купівлі, продажу, оренди нерухомості в м.Рівне. На ринку 11 років. Невеликий, позитивний та трудолюбивий колектив )Пошук інформації, редагування, дзвінки.Якщо Ви впевнено користуєтесь, інтернетом, принтером, функціоналом телефону, Exel, Word, швидко друкуєте, вмієте створити електронну пошту за 1 хв., редагувати документ, зжати і відправити фото на хмару, створити групу в соцмережах, зжати фото до меншого розміру, заархівувати фото, вмієте створювати презентації в Power Point, можете обрізати фото, створити PDF файл, можете забезпечити безперебійну роботу офісу, здійснити сотню-дві телефонних дзвінків за день - Тоді ця робота може бути для Вас. Будемо Вам раді!Від нас:Ставка + бонуси;Можливість поєднувати робота - дім;Зручний офіс в центрі;Чіткі задачі;Оплата без затримок;Можливість росту;Вимоги:Впевнений користувач ПК! Легкість в користуванні Пк, ExeL, функціоналом сайтів, телефону принтеру та ін.Чітка українська річ.Відповідальне ставлення до роботи.Графік роботи: з 9:00 до 18:00, обід з 13:00 до 14:00,( сб- скорочений день 10 00 - 14 00 - можливо з дому )нд+офіціні свята - вихідні;робота в затишному офісі в центрі міста (або вдома після адаптації на офісі)Дзвінки інформативного характеру до власників нерухомості ;Реєстрація, записування, внесення даних;Електронний документообіг;Робота з сайтами, газетами, таблицями.Записатися на співбесіду можна за телефоном.Бажаю гарного дня та вдалого працевлаштування!Наша адреса: Короленка 5, оф. 121
Туристичний менеджер (без досвіду)
Ювілс, Рівне (Львівська обл.)
Мережа туристичних агентств, яка має більше 230 офісів по Україні, у зв`язку з розширенням, набирає менеджерів по туризму.У нашій компанії ви зможете мати:ЗП  від 13 000 гривень   (% від продажу)Гібридний графік роботи – 70 % дистанційна робота,  з 10.00 до 19.00;Навчання за рахунок компанії;Великий потік заявок- за рахунок компанії;Ділові поїздки за кордон;Сучасний молодий колективОбовязки:Щоденне відпрацювання нових туристів;Ведення  внутрішньої CPM  системи;Бронювання всіх видів туристичних послуг;Повний цикл продажу туристам: від встановлення контакту до видачі документів;Підтримка клієнтів напротязі всієї подорожі. Наш ідеальний кандидат: Енергійна та  харизматична людина, яка має бажання працювати та заробляти;Досвід роботи в сфері продажів - буде перевагою;Впевнений користувач ПК та соцмереж.Будемо раді бачити Вас у нашій команді!Очікуємо на резюме
Менеджер з супроводу клієнтів
, Рівне, Рівненська область
Компанія MAGNUM CARS відкриває свій новий офіс!У зв’язку з розширенням штату ми відкриваємо вакансію менеджера з супроводу клієнтів!Ми шукаємо в команду людину, яка буде супроводжувати наших клієнтів на кожному етапі придбання авто з-за кордону. Ваші обов’язки будуть включати:Комунікація з клієнтами по телефону, електронній пошті та месенджерах;Надання консультацій щодо процесу доставки авто в Україну та документації;Підготовка документів для переміщення авто через кордон;Організація доставки авто до стоянки компанії;Супровід клієнтів під час огляду та тест-драйву автомобіля;Надання додаткових послуг клієнтам (оформлення та ін.).Вимоги до кандидатів:Бажання працювати в сфері автомобільного бізнесу;Відмінні комунікативні навички;Вміння працювати з документацією;Відповідальність та уважність до деталей;Готовність до вивчення нового матеріалу та розвитку професійних навичок;Впевнений користувач ПК.Ми пропонуємо:Кар'єрний ріст та можливість професійного зростання в сфері автомобільного бізнесу;Роботу в дружньому колективі професіоналів;Якщо Ви відповідаєте вимогам та бажаєте розвиватися в сфері автомобільного бізнесу, надсилайте своє резюме або телефонуйте за вказаним номером!
Менеджер з продажу. Диспетчер в кол-центр.
, Рівне, Рівненська область
Компанія «Домова служба» запрошуємо на роботу Менеджера з продажу побутових послуг. Ми віримо, що серед потенційних шукачів роботи є люди, яким потрібна жива, цікава робота у надійному та доброзичливому колективі.Вимоги:грамотна усна та письмова мова бажання вчитися та розвиватися впевнений користувач ПК уважність, відповідальність в роботі, пунктуальністьОбов'язки:продаж побутових послуг по телефонуведення переписок з клієнтами (відправка повідомлень на електронну пошту, Viber, Telegram).Ми пропонуємо: офіційне працевлаштування та повний соціальний пакетможливості для розвиткузаробітну плату від 15 до 20 тис.грнДля влаштування на роботу проводиться співбесіда та обов’язкове стажування. Ми всього вчимо, тому робота у нас може бути вашим першим робочим місцем роботи.
Менеджер з продажу
, Рівне, Рівненська область
Вакансія: Менеджер по роботі з клієнтамиКомпанія «West Auto Shipping» — провідний постачальник послуг з бронювання, викупу та доставки автомобілів зі США, Канади, Європи та Кореї. Ми пропонуємо широкий вибір автомобілів, професійний сервіс та індивідуальний підхід до кожного клієнта.Ми шукаємо енергійного та відповідального Менеджера по роботі з клієнтами, який буде головним контактним пунктом для наших клієнтів. Основними обов’язками Менеджера будуть:Запит клієнта: приймати запити від потенційних клієнтів щодо бронювання, викупу та доставки автомобілів.Консультації: надавати професійні консультації клієнтам щодо вибору автомобіля, процедур викупу та доставки.Укладання угод: розробляти та укладати угоди з клієнтами.Комунікація: забезпечувати ефективну комунікацію з внутрішніми відділами компанії та зовнішніми партнерами щодо замовлень клієнтів.Підтримка клієнтів: забезпечувати високий рівень обслуговування та підтримки клієнтів під час усього процесу викупу та доставки автомобіля.Вимоги:Висока комунікабельність та вміння працювати з клієнтами.Впевнене володіння комп’ютером та офісними програмами.Вміння працювати в команді та виконувати поставлені завдання вчасно та якісно.Ми пропонуємо:Оплата праці: фіксована заробітна плата 20 000 + преміальна система.Стажування оплачуєтьсяГнучкий графік роботи ПнПт, 09:30 до 18:00.Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання.Дружній колектив та робота в стабільній компанії.Якщо ви маєте бажання працювати у сфері автомобільного бізнесу та ви відповідаєте вимогам вакансії, надсилайте нам своє резюме. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!Всі питання за телефоном 09******62
Соціальний менеджер
1763, Сарненська філія Рівненського ОЦЗ, Рівне, Рівенська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезпечує організацію, координацію, планування та моніторинг проведення соціальної роботи. Аналізує дотримання державних стандартів надання соціальних послуг.Контактна особа: консультант роботодавцяСвітлана МАКОВЕЦЬКА, тел (044) 244-94-17.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):має знати види та перелік соціальних послуг, принципи, умови та порядок їх надання, теорії та методи соціальної роботи.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Навички роботи з комп'ютером та оргтехнікою, порядність та комунікабельність
Оператор в call center
ПП «Домова служба», Рівне
Вимоги:? грамотна усна та письмова мова? бажання вчитися та розвиватися? впевнений користувач ПК? уважність, відповідальність в роботі, пунктуальністьОбов'язки:️ продаж побутових послуг по телефону️ робота з потоком інформації️ ведення переписок з клієнтами, Viber, Telegram)Ми пропонуємо:️офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет️можливості для розвитку️гідну заробітну плату від 15 до 20 тис.грнДля влаштування на роботу проводиться співбесіда та обов’язкове стажування. Ми всього вчимо, тому робота у нас може бути вашим першим робочим місцем(happy)