Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор ПК в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор ПК в Ровно"

11 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор ПК в Ровно"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор ПК в Ровно.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ровно

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Оператор ПК" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Оператор на вхідні дзвінки
, Рівне, Рівненська область
Шукаєте постійну і стабільну роботу? Цей пост саме для вас. І навіть якщо у вас немає досвіду - навчимо, надамо комфортне робоче місце і дружний колектив.Ecall.ua - сучасна компанія, що успішно розвивається вже багато років в сфері телекомунікаційних послуг.Почни роботу разом з нами і ти придбаєш:Вільний графік;Можливість працювати як повний/неповний робочий день;Стабільну зп від 6 500 грн;Яскраве корпоративне життя;Офіс в самому центрі містаЩо вам потрібно буде робити: приймати вхідні дзвінки від клієнтів, фіксувати інформацію в програмі.Вимоги до кандидатів:Грамотна мова та гарна дикція;Рівень володіння ПК на рівні впевненого користувача.Ми шукаємо активних, кмітливих, комунікабельних, відкритих до нових знань і горизонтів людей, для розширення нашої команди спеціалістів контактного центру. Ми цінуємо бажання працювати і розвиваємо професіоналізм.Дзвони по тел .: 06*********17, 05*********91 — Анна
Оператор кол-центру (віддалено)
, Рівне, Рівненська область
eCall — сучасна компанія, що успішно розвивається вже 18 років в сфері телекомунікаційних послуг. Головна цінність нашої Компанії — це наші співробітники. Повага і лояльність — головний принцип, яким ми керуємося при роботі з персоналом. Успіх кожного співробітника — це успіх нашої Компанії. Ми творимо і надихаємо на саморозвиток, створюючи всі необхідні умови для роботи.Ми шукаємо активних, кмітливих, комунікабельних, відкритих до нових знань і горизонтів людей, для розширення нашої команди спеціалістів контактного центру. Ми цінуємо бажання працювати і розвиваємо професіоналізм.Нам потрібні:Товариські та активні працівники, які мають хорошу дикцію;Впевнені користувачі ПК;Кандидати, які грамотно володіють українською мовою.Основні обов'язки:Приймати та обробляти вхідні дзвінки від клієнтів мобільного оператора з питань мобільного зв’язку, інтернету та домашнього ТБ;Фіксувати інформацію в системі.Ми пропонуємо:Проведення первинного навчання нашими тренерами до початку роботи;Зручний графік роботи (можливість формувати графік самостійно, плаваючі вихідні, часткова та повна зайнятість);Ставка за кожну годину роботи + бонуси (залежно від рівня виконання показників якості);Стабільні виплати ЗП;Можливе кар'єрне зростання.Бажаєте приєднатися до нашої дружньої команди та надавати першокласну підтримку клієнтам? Надсилайте своє резюме або зв’яжіться з нами за телефоном 06******50 — Ірина
Оператор call-центру
, Рівне, Рівненська область
Підприємство по виготовленню та доставці питної (бутильованої) води ТМ "Острозька джерельна", що в м. Рівне по вул. Соборна, 420, запрошує у нашу команду відповідальну, активну та цілеспрямовану людину на вакансію оператор CALL-центру.До ваших обов‘язків входитиме:Оформлення замовлень на сайті;Прийом вхідних і вихідних дзвінків (не холодні дзвінки);Грамотні консультації по товарах та з інших питань, які виникатимуть у клієнта.Наші вимоги:Вільне володіння українською мовою, з гарною дикцією і правильною вимовою;Здатність лаконічно і доступно викладати свої думки;Здатність швидко та легко навчатися новому;Досвідчений користувач ПК, інтернету, базові програми;Комунікабельність, доброзичливість, привітність, пунктуальність;Досвід роботи вітається.Графік роботи: Два через два з 08−19 год, якщо ваш вихідний день в понеділок чи вівторок, то робочий день з 8−13 год.., Затишний офіс і доброзичлива атмосфера;Запашна кава та чай;Бажаєте отримати цікаву роботу, тоді ми Вас чекаємо!Якщо Вас зацікавила наша вакансія телефонуйте з 9.00 до 16.00 год. понеділок-п'ятниця за номером 098−748−67−03 Інна.
Менеджер з продажу/Оператор
, Рівне, Рівненська область
В Інтернет Магазин з продажу Тканини.Менеджер з продажу/Оператор Вміння та бажання продавативміння працювати зі складським облікомприйняття замовленьвміння працювати з пк.Офіс Склад знаходиться в районі "Підкови" вулиця Старицького.Работа не Онлайн.
Приймальник замовлень
1700, Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості, Рівне, Рівенська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:оператор call-центра. Здійснювати прийом дзвінків та їх реєстрація; надання вичерпних консультацій щодо технічних характеристик газових та електричних котлів, систем вентиляції, оформлення заявок, розподіл їх між сервісними інженерами; координація дій сервіс інженерів та клієнтів;оформлення та супровід внутрішньої документації (гарантійні талони) та формування звітності.Контактний телефон 097 306 56 18 Оксана Булавська (Рівне), резюме відправляти на електронну адресу Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):навики роботи з ПК, знання технічних характеристик котлівОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):здатність до швидкого навчання, стресостійкість.