Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Дизайнер в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Дизайнер в Ровно"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Дизайнер" по диапазонам зарплаты в Ровно

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Дизайнер в Ровно открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Дизайнер в Ровно"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Дизайнер в Ровно.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ровно

Среди похожих профессий в Ровно наиболее высокооплачиваемой считается Дизайнер корпусной мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21500 грн. На втором месте - Менеджер по рекламе с зарплатой 15522 грн, а на третьем - Колорист с зарплатой 12100 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Майстер - складальник корпусних меблів
, Рівне, Рівненська область
Потрібен працівник в меблевий цех для складання корпусних меблів. Свердління, поклейка крайки, монтування на об'єкті. З/п після монтажу кожного замовлення. Охайність, пунктуальність та бажання працювати - - основні вимоги. Бажано без шкідливих звичок.
Графічний дизайнер, Дизайнер поліграфії, зовнішньої реклами
, Рівне, Рівненська область
Вакансія: Графічний дизайнер, Дизайнер поліграфії, зовнішньої рекламиМісце роботи: Рівне, Вул. Біла 71аТип зайнятості: Повна зайнятістьОпис вакансії: Шукаємо талановитого та творчого Графічного дизайнера, який приєднається до нашої команди у м. Рівне. Ми - студія реклами та дизайну "SMART DESIGN", що спеціалізується на виготовленні зовнішньої реклами, поліграфії та рекламних конструкцій.Обов'язки:Розробка креативних концепцій для зовнішньої реклами, поліграфії та інших рекламних продуктівСтворення макетів для рекламних конструкцій, світлових коробів, світлових літер тощо.Робота з клієнтами для визначення їхніх потреб та бажань щодо дизайнуВимоги:Досвід роботи в графічному дизайні, особливо у сфері зовнішньої реклами та поліграфіїВпевнене володіння (CorelDraw , Photoshop, Illustrator)Креативність та увага до деталейВміння ефективно працювати в команді та самостійноБажання вдосконалювати свої навички та вивчати нові технологіїМи пропонуємо:Цікаві проекти та можливість проявити свою творчістьДружню атмосферу та професійний колективМожливість кар'єрного зростання та професійного розвиткуКонкурентну заробітну плату Якщо ви маєте бажання розвиватися та створювати красу разом з нами, надсилайте ваше портфоліо та резюме на нашу електронну пошту або зателефонуйте за вказаним номером.