Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Курьер в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Курьер в Ровно"

12 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Курьер" по диапазонам зарплаты в Ровно

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Курьер в Ровно открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19,5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 15.0+ грн, и 0% с зарплатой 15.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Курьер в Ровно"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Курьер в Ровно.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ровно

Среди похожих профессий в Ровно наиболее высокооплачиваемой считается Дальнобойщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 34163 грн. На втором месте - Мастер приемщик с зарплатой 30000 грн, а на третьем - Водитель самосвал камаз с зарплатой 30000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Кур'єр з доставки
, Рівне, Рівненська область
Запрошуємо ввічливих та енергійних кур'єрів з доставки замовлень на скутері компанії.Для тебе:Можливість регулювати свою завантаженість та дохід;Оплата залежить від кількості замовлень;Страховий стаж (за умови сплати ЄСВ);Страхування від нещасних випадків на годину здійснення доставки;Можливість поєднувати одразу кілька видів діяльності;І найкраще – змога стати частиною підприємництва України.Треба знати правила дорожнього руху, бо твоя безпека і безпека оточуючих надважливі для нас.Заробітна плата двічі на місяць.Доплата за непогоду.Територіальне розміщення: м. Рівне, вул. Червонія, 16Цікаво? Телефонуй за номером 09*********90 ( Олена).
Курʼєр з власним авто
, Рівне, Рівненська область
Кур'єр з автоМи, компанія «Kvadratsushi», яка спеціалізується на доставці суші та піци, шукаємо кур'єра з власним авто для роботи в місті Рівне.Обов’язки:Забезпечення доставки замовлень клієнтам вчасно та в найкращому станіЗбереження гігієни та якості продукції під час транспортуванняДотримання правил дорожнього руху та безпеки під час роботиВимоги:Власне авто для доставки (мотоцикл, скутер)Водійські права категорії B (мотоцикл, скутер) або права категорії B (автомобіль)Відповідальність та пунктуальністьМи пропонуємо:Гнучкий, позмінний графік роботиКонкурентну заробітну платуДружню робочу атмосферуВиплата заробітньої плати, та відшкодування вартості пального проводиться щодня.
Шукаємо кур‘єра з власним транспортом
Шукаємо кур‘єра з власним транспортом ( легкове авто, скутер). Оплата щоденна. Повний робочий день. Гнучкий графік. Деталі за телефоном 09******08