Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Финансовый менеджер в Ровно"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Регіональний менеджер по роботі з новими клієнтами
Кит-групп, Рівне
Компанія «KИТ Груп» — лідер на ринку фінансових послуг з розвиненою міжнародною мережею валюто-обмінних пунктів. Наші філіали розташовані в Україні та Європі.Запрошуємо в команду Регіонального менеджера по роботі з новими клієнтами у м.Рівному.Вимоги:Досвід із пошуку та залучення клієнтів — від 1 року.Досвід роботи в продажах — 1−3 роки (FMCG торгівля фінансова страхова сфера).Навички активних продажів (вміння вести перемовини на рівні осіб, що приймають рішення).Досвід проведення презентацій продуктів та послуг.Аналітичний склад розуму, презентабельний вигляд, грамотна мова, відповідальність, стресостійкість.Проживання у м.Рівному.Обов’язки:Основна задача — залучення нових клієнтів шляхом зустрічей та холодних дзвінків.Робота з власною клієнтською базою.Супроводження угоди клієнта.Проведення крос-продажів.Робота в CRM системі.Вивчення та аналіз конкурентного середовища на закріпленій території (м.Рівне).Ми пропонуємо:Віддалена робота без прив’язки до офісу.Графік роботи: Пн-Пт з 09:30 до 18:30.Фіксована ставка: 25 000 грн. (20 000 грн. на випробувальний термін) + бонусна система з першого дня роботи.Є навчання та підтримка досвідченого керівника.Якщо Ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме. Ми будемо раді познайомитися з Вами та обговорити можливості співпраці!
Робота Рівне, Вишиванки 46
, Рівне, Рівненська область
ОЩАДБАНК запрошує до команди Менеджера з продажів банківських продуктівКлючові завдання:Залучення нових та обслуговування діючих клієнтів;Продаж банківських продуктів та послуг;Здійснення відкриття та супроводження карткових рахунків;Дотримання стандартів обслуговування кліє Для даної посади необхідні:Вища освіта;Бажано досвід роботи в банківській системі або фінансовій установі Ми гарантуємо:умови для професійного та кар’єрного зростання кожного співробітника;офіційне працевлаштування із дотриманням всіх соціальних гарантій згідно КЗпП (оплачувані лікарняні, відпустку від 29 календарних днів на рік);стабільну заробітну плату та преміювання за результатами роботибезкоштовне медичне страхування для всіх працівників.підтримку та професійне навчання Надсилайте Ваше резюме – станьте частиною команди ОЩАДУ!
Касир оцінювач у ломбардне відділення (м. Рівне)
, Рівне, Рівненська область
Група компаній «Скарбниця» — перша мережа ломбардів, яка заснована у 1992 році на ринку фінансових послуг, та надає кредити під заставу майна.Більше 400 відділень в 97 містах України, але це не межа для наших амбіцій. Ми запрошуємо саме Тебе у нашу велику команду, а чому? - дивись на опис!Що ми пропонуємо:Заробітна плата виплачується 2 рази на місяць. Крім фіксованої ставки, Ти отримуєш бонуси, розмір яких залежить тільки від Тебе; Стабільний графік , який Ти обираєш сам, а також широка мережа відділень — Ти можеш працювати поруч з домом;Дружній та професійний колектив, якій з радістю Тебе навчить та підтримає у перші місяці роботи. Ти не один - нас 2500 співробітників.Офіційне працевлаштування;-Навчання від початку стажування і впродовж всієї кар'єри.Адреса: вул. Грушевського 1Графік: 3/ - ЗП 12 000Кого ми шукаємо?Комунікабельних, відповідальних та цілеспрямованих;Бажаний досвід у сфері обслуговування клієнтів, якщо ні - ми легко навчимо;Ти не впевнений, чи надсилати резюме? Не сумнівайся. Ми надаємо рівні можливості всім кандидатам і вітає у своїй команді різноманітність.Якщо залишилися питання - легко знайде відповідь наш спеціаліст з підбору персоналу Наталія 05*********36